آدرسهای مرتبط

خبرنامه

عضويت در خبرنامه
نام

آدرس ايميل
پیوست
انصراف
به آرامی آغاز به مردن می کنی , اگر سفر نکنی ، اگر چیزی نخواهی ، اگر به اصوات زندگی گوش ندهی ، اگر از خودت قدردانی نکنی . به آرامی آغاز به مردن میکنی، زمانی که خودباوری را در خودت بکشی، وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند. تو به آرامی آغاز به مردن می کنی ، اگر هنگامیکه با شغلت،یا عشقت شاد نیستی،آنرا عوض نکنی ، اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی ، اگر ورای رویاها نروی، اگر به خودت اجازه ندهی که حداقل یکبار در زندگیت ورای مصلحت اندیشی بروی .... به آرامی آغاز به مردن میکنی، اگربرده عادات خود شوی ، اگر همیشه از یک راه تکراری بروی .... اگر روزمرگی را تغییر ندهی ، اگر رنگهای متفاوت به تن نکنی ، یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی. امروز زندگی را آغاز کن! امروز مخاطره کن ! امروز کاری بکن !نگذار که به آرامی بمیری . . . شادی را فراموش نک!
7 اشتباه بزرگي كه موجب مرگ يك رابطه مي‌شود چاپ ارسال به دوست

به ياد داشته باشيد ، همه ما در زندگي ليز مي‌خوريم ، همه ما . به همين دليل بهتر است كه هميشه دست در دست يكديگر در طول زندگي راه برويم .

اميلي كيمبرگ 


ابتدا چند نكته‌اي را كه بايد در يك ازدواج رعايت شود بيان مي‌كنم :‌

  • با هم تنها باشيد .

  • يكديگر را تحسين كنيد .

  • با هم صميمي باشيد .

  • شريك يكديگر و بخشنده باشيد .

اما هميت آنچه كه بايد انجام شود به اندازه ممنوعات يك رابطه است . من مطمئن هستم كه همه شما بارها در دام اين اشتباهات افتاده‌ايد ، درست مانند خود من . من از اشتباهات خود عبرت گرفته‌ام و هرگاه كه امكان انجام يكي از آنها وجود دارد متوجه نشانه هاي آن شده و سعي مي‌كنم به نحوي آن را اصلاح نمايم .

اگر در زندگي از انجام اعمال زير اجتناب ورزيد و كارهاي ذكر شده در بالا را انجام دهيد در اين صورت رابطه اي بسيار عميق خواهيد داشت . 


1 – خشم :

مانند يك سم در رابطه است كه با چيزهاي كوچكي مانند (شوهرم دستمال دستشويي را نخريده است يا همسرم ظرفها را بعد از صرف شام نشسته است . ) شروع و به مشكلي بزرگ تبديل مي شود . احساس خشم بسيار خطرناك است زيرا ما هميشه مستعد آن هستيم و بدون آنكه متوجه باشيم اين احساس را درون خود داريم البته بدون آنكه شريك زندگيمان متوجه اين مطلب باشد . هر آن كه متوجه وجود خشم در درونتان شديد به اين نكته توجه داشته باشيد كه بهتر است آن را در همان ابتدا كه كوچك است از بين ببريد . براي اين كار دو راه وجود دارد : 1 – يك نفس عميق كشيده و آن را فراموش كنيد . شريك زندگيتان را همانگونه كه هست و با همه اشتباهاتش قبول كنيد . هيچ انساني كامل نيست . 2 – در صورتي كه نمي توانيد با مسئله كنار بياييد مي‌توانيد با همسرتان صحبت كرده و راهي را بيابيد كه براي هر دوي شما كارساز باشد .
(نه فقط براي شما ) سعي نماييد با حالتي به دور از تنش به نحوي صحبت كنيد كه بتوانيد احساسات خود را بدون متهم كردن وي بيان كنيد . 


2 – حسادت

حسي غير قابل كنترل ، ناخواسته ، ناخوانده و مانند حس خشم سم است . كمي حسادت مشكلي ايجاد نمي كند اما زماني كه به حدي مي رسد كه شما ميل به كنترل همسرتان داريد ديگر خطرناك بودن و منجر به مشاجرات غير ضروري و در نتيجه ناراحتي دو طرف مي شود . چنانچه با اين مشكل مواجه هستيد به جاي كنترل همسرتان سعي در ريشه يابي اين مشكل (كه معمولاً احساس عدم امنيت است )‌ نماييد . اين ريشه ممكن است به رابطه قبلي شما كه در آن صدمه ديده‌ايد يا به حوادثي كه در گذشته رابطه فعليتان رخ داده است باز گردد . 


3 – انتظارات غير واقعي :

ما معمولاً تصويري از همسر خود در ذهنمان داريم . مثلاً هميشه از آنها انتظار داريم كه ما را در ارجحيت قرار دهند . غافلگيرمان كنند ، حمايتمان كنند ، هميشه لبخند بزنند ،‌ كار كنند و تنبلي نكنند و هزاران انتظار متفاوت ديگر . برخي از انتظارات مانند انتظار به وفادار بودن لازمه يك رابطه هستند اما گاهي اوقات بدون آنكه متوجه باشيم انتظاراتي داريم كه بسيار فراتر از واقعيت هستند . همسرمان مانند هزاران انسان ديگر صد در صد كامل نيست . نمي توانيم از او انتظار داشته باشيم كه در هر ثانيه شاد و دوست داشتني باشد . همه ما گاهي شاد و گاهي بي‌حوصله هستيم . نمي‌توانيم انتظار داشته باشيم كه هميشه به ما فكر كنند . آنها به خودشان و ديگر افراد نيز فكر مي‌كنند. نمي‌توانيم انتظار داشته باشيم كه درست مانند ما باشند . انسانها متفاوت هستند . داشتن انتظارات بالا منجر به نااميدي و در نتيجه خشم مي شود . به ويژه زماني كه در اين موارد با همسرمان صحبت نكنيم . بدون بيان انتظاراتمان چگونه مي توانيم از همسرمان انتظار برآورده نمودن آنها را داشته باشيم ؟ راه درمان اين مشكل پايين آوردن سطح انتظاراتمان است به نحوي كه همسرمان توانايي نشان‌دادن خود واقعيش را داشته باشد و ما نيز وي را به‌خاطر آنچه كه هست دوست بداريم . هر انتظاري كه از همسرمان داريم بايد درباره آنها با همسرمان صحبت نماييم . 


4 – نداشتن وقت كافي :

اين مشكل در مورد زوجهايي كه داراي فرزند هستند و زوجهايي كه در كارشان ، تفريحاتشان ، دوستانشان ، خانواده‌هايشان و غيره غرق شده‌اند صادق است . زوجهايي كه زمانهايي را براي تنها بودن با يكديگر اختصاص نمي دهند به تدريج از يكديگر فاصله مي گيرند . بايد براي خود زماني را ايجاد كنيد و در آن زمان هر كار ديگري را فراموش كنيد . يك پرستار بچه بگيريد ، يك روز از كارتان مرخصي بگيريد ، قرارهايتان را كنسل كنيد و زماني را با همسرتان بگذرانيد و لازم نيست حتماً به يك رستوران گران قيمت برويد ، رفتن به يك پارك ، ورزش با هم يا تماشاي يك فيلم در منزل نيز كافي است . در اين زمانها سعي كنيد با همسرتان ارتباط برقرار نماييد .


5 – عدم ارتباط كافي :‌

اين اشتباه تمامي جنبه هاي ديگر را تحت تاثير قرار مي دهد . ارتباط خوب هسته مركزي يك رابطه خوب است . اگر خشمگين هستيد بايد راجع به اين احساس خود صحبت كنيد ،‌ اگر حس حسادت داريد بايد آن را ريشه يابي كنيد ، اگر هر مشكل ديگري داريد بايد درباره آنها صحبت و با همسرتان ارتباط برقرار كنيد . برقراري ارتباط تنها به معناي صحبت كردن و موافقت كردن نيست بلكه برقراري ارتباط به معناي صادق بودن و عدم متهم ساختن يا سرزنش كردن همسرمان است . به جاي انتقاد كردن مي توانيد راجع به احساساتتان از قبيل ناراحتي ، تاسف ، ترس ، خوشحالي و غيره صحبت كنيد . درباره راه حل يك مشكل صحبت كنيد تا به نتيجه‌اي كه مورد دلخواه هر دوي شما است دست يابيد . 


6 – عدم سپاسگزاري :

گاهي اوقات هيچ مشكل بزرگي مانند حس حسادت ، خشم يا انتظارات نامعقول در رابطه وجود ندارد اما در عين حال هيچگونه ابزار احساسي ناشي از رضايت نيز در رابطه ديده نمي شود كه البته اين مسئله به بدي ديگر مسائل است . زيرا در اين حالت همسرتان احساس مي‌كند كه از او سوء‌استفاده شده است . همه دوست دارند براي همه آنچه كه انجام مي‌دهند از آنها تشكر شود . همانگونه كه در همسرتان متوجه اعمالي مي‌شويد كه دوست نداريد بايد به كارهاي خوب او نيز توجه كنيد . آيا ظرفهايتان را مي شويد ؟ آيا غذاي مورد علاقه‌تان را درست مي‌كند ؟ آيا شما را در كارتان كمك مي‌كند ؟ زماني را براي تشكر كردن از او اختصاص دهيد . 


7 – كمبود عاطفه :‌

اگر چه همه چيز ممكن است خوب پيش برود اما اگر هيچگونه عاطفه‌اي را در ميان نباشد در اين صورت با مشكل مواجه هستيم . يكي از تاثيرات اين مسئله پيشرفت رابطه به سوي رابطه‌اي افلاطوني است . اگر چه اين مسئله به اندازه ديگر مسائل بزرگ نيست ، اما موقعيت خوبي هم نيست . داشتن عاطفه بسيار با اهميت است . به ويژه اگر اين عاطفه و دريافت آن از سوي كسي باشد كه دوستش داريم . هر روز زماني را براي ابراز عاطفه به همسرتان اختصاص دهيد . زماني كه از كار به خانه بر مي گردد او را به گرمي در آغوش بگيريد . صبح‌ها بسيار آرام و رمانتيك از خواب بيدارش كنيد . هنگام تماشاي يك فيلم پشتش را ماساژ دهيد و هميشه به او لبخند بزنيد . 


8 – اين نكته در اين ليست قرار ندارد اما بسيار مفيد است .

در همه روابط بحث و مشكل وجود دارد اما مهم اين است كه بتوانيد اين مشكلات را حل كرده و آرام بمانيد . متاسفانه تعدادي از ما بسيار لجبازتر از آن هستيم كه بخواهيم راجع به مشكلاتمان صحبت كنيم . زيرا هميشه حق بايد با ما باشد و نمي‌خواهيم به اشتباهاتمان اعتراف كنيم . دوست نداريم از عبارت معذرت مي خواهم استفاده كنيم . اما اين اعمال و افكار بچه‌گانه هستند . زماني كه فكر مي كنيد لجباز هستيد سعي كنيد خودخواهي و كودك بودن را كنار گذاشته و درباره مشكل موجود صحبت كنيد . از اينكه در معذرت خواهي اولين باشيد نترسيد . از لجبازي بگذريد تا به نتيجه بهتري برسيد .

 
< بعد   قبل >

نظر سنجی

نظر شما راجع به سایت موسسه چیست
 

جستجو

 

Advertisement